Valokuvaus

Vuosien kokemuksella osaan suunnitella persoonallisen kuvauksen, joka kohtaa tarpeesi.

Otan edustavat ja kauniit kuvat itsestäsi, harrastuksestasi, tapahtumastasi tai vaikka rakkaasta lemmikistäsi.

Kuvauksen sijaintina toimii perinteinen studio tai jokin erikoisempi miljöö.

Olen tottunut vauhdikkaisiin kuvauksiin extreme-urheilun parissa, joten saamme taltioitua haastavaltakin vaikuttavat tilanteet.

Jos haluat nähdä lisää töitäni, käy tutustumassa galleriaan tai laajempaan portfolioon.

valokuvaus, henkiloekuvaus

Henkilökuvaus

Kauniit kuvat tärkeänä päivänäsi. Esimerkiksi rippikuva, syntymäpäiväkuva tai valmistujaiskuva. Voimme suunnitella myös valokuvauksen sosiaalisen median tarpeitasi varten. Halutessasi vuokraamme studion, kuvaamme kauniissa miljöössä tai harrastustesi parissa.

valokuvaus, urheilukuvaus

Urheilu- ja harrastekuvaus

Olen erikoistunut vauhdikkaiden urheilulajien taltioimiseen. Otan valokuvat joista välittyy niin vauhti kuin tunnelmakin. Oli lajisi mikä tahansa, löydän varmasti parhaat tavat taltioida sinut rakkaan harrastuksesi parissa.

Tapahtumakuvaus

Oli kyseessä sitten vuosisadan bileet yökerhossa tai yrityksesi tikanheitto kisat kellarissasi, ikuistan tapahtuman ehtojesi mukaan. Hyvällä kalustolla saan taltioitua hetket niin messuilla kuin festareillakin.

valokuvaus, juhlakuvaus

Juhlakuvaus

Sopeudun vieraidesi joukkoon missä vain juhlissa. 

Ikuistan tärkeät juhlat, kuten häät, valmistujaiset ja vuosipäivät hienovaraisesti sekä ammattitaitoisesti. Saan luonnollisia ja komeita kuvia, vaikka kyseessä olisi kaikista ujoimman enosi syntymäpäivät!

Kiinteistökuvaus

Valokuvaan ja jälkikäsittelen kiinteistöstäsi tyylikkäitä esittelykuvia.

Oli kyseessä sitten mainoskuvat kahvilastasi, vuokraamastasi huoneistosta tai asiakkaasi myynnissä olevasta asuntoautosta, lupaan napata myyvät kuvat, jotka sopivat imagoosi.

valokuvaus, tuotekuvaus

Henkilöstö- ja tuotekuvaus

Ammattimaiset tuotekuvat lisäävät myyntiä ja nostavat yrityksesi brändiä.

Voin kuvata tuotteita studiossa tai kauniisti aseteltuna valitsemaasi miljööseen. Annan vinkkejä julkaisualustojen, rekvisiitan ja myyntitekstien suhteen.

Ajan tasalla olevat henkilöstökuvat kertovat ammattimaisuudesta ja tuovat asiakasta lähemmäksi yritystäsi. Ethän aliarvioi henkilökuntasi ulosannin merkitystä markkinoinnissa!